Šifra
A81757

Krpa GIANT MIRACLE DRY za sušenje vozila

Krpa GIANT MIRACLE DRY za sušenje vozil je izdelana iz mehkih mikro vlaken, različnih dolžin. Daljša vlakna so primerna za brisanje vozila, krajša vlakna pa za nanašanje voskov in premazov. ...
12,08 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Krpa GIANT MIRACLE DRY za sušenje vozil je izdelana iz mehkih mikro vlaken, različnih dolžin. Daljša vlakna so primerna za brisanje vozila, krajša vlakna pa za nanašanje voskov in premazov.  

  • ne poškoduje laka vozil
  • vpije 8- kratnik svoje teže
  • dimenzija; 60x90cm
Tehnične podrobnosti
Kategorijapripomočki za čiščenje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.