Šifra
A81795
Akcija

Koncentrat za vetrobransko steklo Screenwash 32ml

Visoko koncentrirano čistilo za vetrobranska stekla. Zaradi visoko aktivnih sestavin učinkovito odstranjuje insekte ter ostalo cestno umazanijo. Ne pušča sledi in ne poškoduje gumijastih ali plastični...
Akcijska cena 1,13 € Redna cena 1,29 € Prihranite 0.16 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Visoko koncentrirano čistilo za vetrobranska stekla. Zaradi visoko aktivnih sestavin učinkovito odstranjuje insekte ter ostalo cestno umazanijo. Ne pušča sledi in ne poškoduje gumijastih ali plastičnih delov. Prijetnega vonja po breskvi in popolnoma biološko razgradljiv. Vsebina stekleničke zadostuje za približno 3.2 litre raztopine. preko visokih aktivnih sestavin učinkovito odstranjuje insekte umazanijo oken in karoserije. Ne pušča sledi. 

Sredstvo zlijte v posodo za čiščenje vetrobranskih stekel in do vrha nalijte vodo. Za manj umazana stekla lahko nalijete manjšo količino koncentrata.


Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.
Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5-15%: neionske površinsko aktivne snovi, aromat, 2-bromo-2-nitropropan-1.3-diol.
 

 

 

Tehnične podrobnosti
Avtokozmetikaostalo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.