Šifra
A81739

Čistilo TAPIS K2 za tekstil, 700ml

Ni na zalogi
Čistilo TAPIS K2 v spreju je primerno za čiščenje in nego tekstilnih površin. Uporablja se na vseh vrstah tekstila kot so: tepihi, stropi, sedeži, valur, umetni materiali. pena zagot...
4,86 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Čistilo TAPIS K2 v spreju je primerno za čiščenje in nego tekstilnih površin. Uporablja se na vseh vrstah tekstila kot so: tepihi, stropi, sedeži, valur, umetni materiali.

  • pena zagotavlja stabilno penjenje in izreden učinek
  • ne pušča sledi
  • se hitro suši
  • zagotavlja prijeten vonj

 


POZOR

H319 povzroča hudo draženje oči

Tehnične podrobnosti
Kategorijapripomočki za čiščenje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.