Šifra
A81748

Čistilo ROTON K2 za platišča in rjo, 700ml

Čistilo ROTON K2 odstranjuje umazanijo in kovinske delce z vseh zunanjih površin vozila. Primerno je za aluminijasta in jeklena platišča ter okrasne pokrove.Odl...
9,75 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Čistilo ROTON K2 odstranjuje umazanijo in kovinske delce z vseh zunanjih površin vozila. Primerno je za aluminijasta in jeklena platišča ter okrasne pokrove.Odlično odstranjuje zračno rjo.

  • krtačenje v večini primerov ni potrebno 
  • ne pušča sledi
  • ima tako imenovani ''Bleeding Effect'', kar pomeni da, se sredstvo ob stiku z umazanijo obarva vijolično

 


POZOR

H317 lahko povzroči alergijski odziv kože

Tehnične podrobnosti
Avtokozmetikačistila za platišča
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.