Šifra
A81734

Čistilo OSKAR K2 za plastiko , 770ml

Čistilo OSKAR K2 je primerno za čiščenje notranjosti vozila in zunanjih plastičnih delov. Očisti in razmasti plastične dele, skaj, mehanske dele, barvane in ostale površine. Odličnen je...
4,01 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Čistilo OSKAR K2 je primerno za čiščenje notranjosti vozila in zunanjih plastičnih delov. Očisti in razmasti plastične dele, skaj, mehanske dele, barvane in ostale površine. Odličnen je pri čiščenju pragov.

  • varna in ekonomična uporaba

 


POZOR

H315 povzroča draženje kože

H319 povzroča hudo draženje oči

Tehnične podrobnosti
Kategorijapripomočki za čiščenje
Avtokozmetikačistila za armaturo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Sorodni artikli