Šifra
A81728
Akcija

Čistilo KLIMA DOKTOR K2 za prezračevalne kanale, 500ml

Čistilo KLIMA DOKTOR K2 odstranjuje  bakterije v prezračevalnih kanalih, sanitarnih napravah, ogrevalnih sistemih, vlažilnikih zraka, konvektorjih in klimatskih napravah v delavnic...
Akcijska cena 4,74 € Redna cena 6,58 € Prihranite 1.84 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Čistilo KLIMA DOKTOR K2 odstranjuje  bakterije v prezračevalnih kanalih, sanitarnih napravah, ogrevalnih sistemih, vlažilnikih zraka, konvektorjih in klimatskih napravah v delavnicah, pisarnah, avtomobilih in doma. S pomočjo posebno oblikovane priložene dolge cevke se lahko očistijo težje dostopna mesta. Zagotavlja svež in prijeten vonj. 

 


NEVARNO

H222 zelo lahko vnetljiv aerosol

H229 posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju

 

 

Tehnične podrobnosti
Avtokozmetikaostalo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.