Šifra
A81722

Čistilo AKRA K2 za motorje, 700ml

Čistilo AKRA K2 je primerno za čiščenje zamaščene površine okoli motorja, motornih koles, koles, žarov, strojnih delov,...Odstranjuje olja, masti in druge nečistoče. ne povzroča škode tesnilom...
4,86 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Čistilo AKRA K2 je primerno za čiščenje zamaščene površine okoli motorja, motornih koles, koles, žarov, strojnih delov,...Odstranjuje olja, masti in druge nečistoče.

  • ne povzroča škode tesnilom in drugim elementom
  • posebni dodatki varujejo pred korozijo površin
  • prijazen do okolja in uporabnika

 


NEVARNO

H315 povzroča draženje kože

H318 povzroča hude poškodbe oči 

Tehnične podrobnosti
Kategorijapripomočki za čiščenje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.