Šifra
A92322

Emos prenapetostna zaščita 8Z/3M/C 1800J Schuko

Varujte svojo dragoceno elektroniko in se izognite visokim stroškom za popravila ali nakup nove naprave. Prenapetostna zaščita deluje kot standardni podaljšek, ampak poleg tega vsebuje varnostne eleme...
46,90 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Varujte svojo dragoceno elektroniko in se izognite visokim stroškom za popravila ali nakup nove naprave. Prenapetostna zaščita deluje kot standardni podaljšek, ampak poleg tega vsebuje varnostne elemente, ki varujejo elektronske aparate pred okvarami in trajnim uničenjem. Filtrira nevarne tokovne sunke in konice v omrežju, do katerih prihaja tudi večkrat na dan, ali z izklopom oz. vklopom stikala ali zaradi motorja pralnega stroja. Po zaslugi indikatorjev priključitve in prenapetosti, visoke absorpcije energije 1800 J, priključka IEC za televizijsko napeljavo in priključka RJ11/RJ45 za internetno napeljavo je prenapetostna zaščita zanesljiv telesni čuvaj vaše priljubljene elektronike.   

Prenapetostna zaščita premore zanesljivo varovati 8 vtičnic tip 2P+PE SCHUKO, koaksialni antenski vhod, faks ali telefonsko linijo ali omrežni LAN kabel (RJ11, RJ45) pred klasično prenapetostjo v omrežju,  zmore ustaviti konico 1,7 kV (absorpcija 1 800 J). Priključek RJ11/RJ45 zagotovi zaščito podatkovnih in telefonskih linij. Ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu, predvsem v tem z dražjo elektroniko.

Visoko variabilnost uporabe nudi zadosti dolg električni kabel, ki zagotovi nemoteno povezavo na omrežje. Poleg klasične namestitve na tleh ta tip prenapetostne zaščite omogoča tudi pritrditev na steno, ki bo dobrodošla, če želite kable skriti na primer za pohištvo. Prenapetostna zaščita bo izpolnila vaše zahteve za varnost in dizajn.

Polprevodniška komponenta (varistor), ki služi za filtriranje prenapetostnih konic, se namreč po določenem času izsuši in izgublja funkcionalnost. Zato prenapetostna zaščita vsebuje LED kontrolno lučko, ki vas opozori, da je čas za menjavo.  S tem dobite zagotovilo, da je vaša elektronika 100% varovana. Nakup nove prenapetostne zaščite vas bo čakal približno čez 3 do 5 let – odvisno od intenzivnosti uporabe.

EMI/RFI filter preprečuje nihanje signala in zagotavlja popolno sliko, zvok in kakovost podatkov vaše elektronike. Uživajte v svoji elektroniki in se pri spremljanju priljubljenih filmov ali poslušanju glasbe ne pustite motiti.

Otroška radovednost ne pozna meja, zato ne sme manjkati otroško varovalo, ki zagotavlja varnost vašega otroka. Odprtini varujeta zaslonki, ki se odpreta le v primeru, da pritiskate na obe odprtini z enakomernim pritiskom, to pa otroku pri raziskovalnih igrah ne bo uspelo.

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaEmos
Kategorijarazdelilci s kablom
Barvačrna
Prenapetostna zaščitaDa
Blagovna znamkaEmos
Napetost230 V
Število vtičnic8
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Sorodni artikli