Šifra
834714

Emos B1585 baterija CR 2450

Baterijski vložki GP gumbne velikosti CR2450, so litijske sestave in so primerni predvsem za napajanje občutljivih naprav, kot si: ure, računala, zasilne osvetlitve, avtoalarmi, merilniki tlaka, dalji...
4,72 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Baterijski vložki GP gumbne velikosti CR2450, so litijske sestave in so primerni predvsem za napajanje občutljivih naprav, kot si: ure, računala, zasilne osvetlitve, avtoalarmi, merilniki tlaka, daljinski upravljalniki in druge.

Skrajno dolg rok uporabnosti do 10 let. V pakiranju je 1 kos baterijskega vložka.

Parametri artikla:

  • kemijska sestava: litijska
  • napetost: 3 V
  • kategorija/linija: Lithium
  • nazivna kapaciteta: 600 mAh (pri obremenitvi 15 kOhm)
  • tipska oznaka: GP CR2450
  • dimenzija: 24,5 × 5,0 mm

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGP
Barvasrebrna
BaterijaCR2450
Polnilna baterijaNe
Napetost3V
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.