Šifra
A16058

Emos B1411 polnilna baterija GP ReCyko

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Polnilni baterijski vložki GP ReCyko+Pro AA 2700 (i AAA 1000) se ponašajo z eno izmed najvišjih zmoglivosti in vzdržljivosti, dostopnih na trgu. Polnilne NiMH baterije GP so pripravljene za takojšnjo ...
9,44 €
/ PAK
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Polnilni baterijski vložki GP ReCyko+Pro AA 2700 (i AAA 1000) se ponašajo z eno izmed najvišjih zmoglivosti in vzdržljivosti, dostopnih na trgu. Polnilne NiMH baterije GP so pripravljene za takojšnjo uporabo. Razloga za to sta, da so prednapolnjene ko so pakirane v proizvodnji, pa tudi njihova sposobnost, da svojo energijo ohranijo za čas hranjenja v prodajni verigi.

Zaradi nizkega učinka samopraznjenja, ki se označuje kot LSD (Low-Self-Discharge), baterije tudi  po letu hranjenja, pri sobni temperaturi, ohranijo do 70 % energije (če so bile prej 100% napolnjene). Pri ponovni napolnitvi baterije dobite njeno polno zmogljivost. Nova tehnologija EnergyLock tem AAA baterijam zagotavlja minimalno samopraznjenje (običajno pri večini nepolnilnih baterij). Baterije GP tudi po nekaj letih hranjenja ohranijo zadosti energije za takojšnjo uporabo.

Vsaka polnilna baterija je je iz proizvodnje omejena s približnim številom polnilnih ciklov. Ko je to število doseženo, izrazito pade njena zmogljivost, torej sposobnost ohranjati čim več energije. Polnilne baterije ReCyko+Pro vam jamčijo, da svojo polno zmogljivost ohranijo najmanj 300 polnilnih ciklov. Pakirana dva kosa polnilne baterije.
 

Parametri artikla:

  • možnost polnjenja: da
  • kemijska sestava: NiMH
  • napetost: 1,2 V
  • kategorija/linija: ReCyko+
  • minimalna kapaciteta: 950 mAh
  • število polnilnih ciklov: več kot 300
  • tipska oznaka: HR03 (mikrosvinčnik, AAA)
  • dimenzija: 10,5 × 44,5 mm
  • velikost baterije: AAA

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGP
Barvazelena
BaterijaAAA
Polnilna baterijaDa
Napetost1,2V
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.