Šifra
A76925

Emos B1389 baterija Greencell 189F

Baterijski vložki GP Greencell gumbne velikosti LR54, tip 189F, so alkalne sestave in so varčen vir električne energije primeren za napajanje izdelkov, ki zahtevajo dolgo vzdržljivost pri sobnih tempe...
0,72 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Baterijski vložki GP Greencell gumbne velikosti LR54, tip 189F, so alkalne sestave in so varčen vir električne energije primeren za napajanje izdelkov, ki zahtevajo dolgo vzdržljivost pri sobnih temperaturah, kot so: ure, računala, elektronske igre, daljinski upravljalniki in drugi.

Rok uporabnosti le-teh je do 3 leta in delovna temperatura 0 °C do +45 °C.

V pakiranju je 1 kos baterijskega vložka.

Parametri artikla:

•    možnost polnjenja: ne
•    kemijska sestava: alkalno
•    napetost: 1,5 V
•    kategorija/linija: Alkaline cell
•    nazivna kapaciteta: 44 mAh (pri obremenitvi 3,9 kOhm)
•    tipska oznaka: GP 189F (AG10, LR54, LR1130, V10GA)
•    dimenzija: 11,6 × 3,05 mm
 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGP
Barvasrebrna
BaterijaLR54
Polnilna baterijaNe
Napetost1,5V
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.