Šifra
868904

Emos B1376 baterija GP A76 LR44

Baterijski vložki GP gumbne velikosti LR44, tip A76, so alkalne sestave in so varčen vir električne energije primeren za napajanje izdelkov, ki zahtevajo dolgo vzdržljivost pri sobnih temperaturah, ko...
1,37 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Baterijski vložki GP gumbne velikosti LR44, tip A76, so alkalne sestave in so varčen vir električne energije primeren za napajanje izdelkov, ki zahtevajo dolgo vzdržljivost pri sobnih temperaturah, kot so: ure, računala, elektronske igre, daljinski upravljalniki in drugo.

GP gumbne baterije LR44 so cenejša različica urnih baterij, proizvedenih na osnovi srebrovega oksida (ki jih pogosto ni možno dobiti). Tudi če dosegajo nižje moči, vašo težavo z izpraznjenimi baterijami rešijo hitro in zanesljivo v vseh  manjših napravah z nižjo porabo toka (svetilke, igrače ali ura), pri katerih je poudarek predvsem na dolgoročni vzdržljivosti.

Rok uporabnosti le-teh je do 3 leta in delovna temperatura 0 °C do +45 °C.

V pakiranju je 1 kos baterijskega vložka.

Parametri artikla:

  • kemijska sestava: alkalno
  • napetost: 1,5 V
  • kategorija/linija: Alkaline cell
  • nazivna kapaciteta: 110 mAh (pri obremenitvi 1,6 kOhm)
  • tipska oznaka:  GP A76F (AG13, LR44, LR1154, V13GA, PX76A)
  • dimenzija: 11,6 × 5,40 mm

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGP
Barvazelena
BaterijaLR44
Polnilna baterijaNe
Napetost1,5V
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.