Šifra
862270

Emos B1300 baterija GP 23AE 12V

Baterijski vložki GP posebne velikosti 23AE, so alkalne sestave in zaradi edinstvene konstrukcije nudijo bistveno višjo napetost, hkrati pa so prilagojene za dolgotrajni učinek. GP alkalne baterije A...
1,49 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Baterijski vložki GP posebne velikosti 23AE, so alkalne sestave in zaradi edinstvene konstrukcije nudijo bistveno višjo napetost, hkrati pa so prilagojene za dolgotrajni učinek.

GP alkalne baterije A23, znane tudi kot V23GA ali MN21, se od standardnih razlikujejo predvsem po svoji zasnovi. Vsebujejo namreč več gumbnih baterij, po zaslugi katerih imajo višjo napetost in dolgotrajno moč. Zato se tako odlično razumejo z daljinskimi upravljalniki – znajo jim posredovati pravi impulz v še daljšem času. Spopadejo se tudi s tem, da na primer upravljalnik od garažnih vrat puščate stalno v avtu, ker so odporne proti temperaturam do 45 °C.

Majhne so, vendar spretne. Ustvarjajo nepogrešljiv del vseh sodobnih gospodinjstev, ki ne nasprotujejo novim tehnologijam. Za varnost vaše družine skrbijo v varnostnih sistemih, senzorjih ali detektorjih dima, življenje pa vsak dan lajšajo tudi v daljinskih upravljalnikih (od avta, garažnih vrat ali električnih rolet) in v električnih ključavnicah na vratih. Z njihovo pomočjo prihranite veliko nepotrebnih korakov, ključev, pozabljenih v vratih, in ukradenih stvari. En set baterij vaši elektroniki zagotovi energijo za veliko let.

Iztečene baterije v dražjih napravah predstavljajo pravo nočno moro za vsakogar od nas. Posebne alkalne baterije GP vas je zanesljivo rešijo po zaslugi svoje zaščite pred iztekanjem.

Primerne so za uporabo v daljinski upravljalnikih, igračah in drugih elektronskih napravah.

Rok uporabnosti le-teh je do 3 leta in delovna temperatura 0 °C do +45 °C.

V paketu je en kos baterijskega vložka.

Parametri artikla:

  • možnost polnjenja: ne
  • kemijska sestava: alkalno - specialno
  • napetost: 12 V
  • kategorija/linija: High Voltage
  • nazivna kapaciteta: 55 mAh (pri obremenitvi 20 kOhm)
  • tipska oznaka: GP 23AF (V23GA, MN21, A23)
  • dimenzija: 10,22 × 28,2 mm

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGP
Barvasrebrna, zlata, rumena
Baterija23AE
Polnilna baterijaNe
Blagovna znamkaGP
Napetost12V
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.