Šifra
72499

Emos B1261 bateriaj Greencell 3R12

Baterijski vložki GP Greencell velikosti 3R12, tip 312G, so cink-kloridne sestave in so varčen vir električne energije, primeren za napajanje nezahtevnih naprav. Učinkovitost teh baterij pride najbol...
2,29 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Baterijski vložki GP Greencell velikosti 3R12, tip 312G, so cink-kloridne sestave in so varčen vir električne energije, primeren za napajanje nezahtevnih naprav.

Učinkovitost teh baterij pride najbolj do izraza pri uporabi v napravah z majhnim do srednjim odjemom toka, kot so: daljinski upravljalniki, ure, budilke, računala, vremenske postaje, brezžični senzorji ali svetilke. Rok uporabnosti le-teh je do 3 leta in delovna temperatura 0 °C do +45 °C.

V paketu je en kos baterijskega vložka.

Parametri artikla:

  • kemijska sestava: cink - klorid
  • napetost: 4,5 V
  • kategorija/linija: Greencell
  • tipska oznaka: 3R12 4,5 V (ploščata)
  • dimenzija: 62 × 22 × 67 mm
  • velikost baterije: 4,5 V

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGP
Barvazelena
Baterija3R12
Polnilna baterijaNe
Blagovna znamkaGP
Napetost4,5V
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.