Šifra
70202050

Tessarol lak, satin, 0.75l

Brezbarven Tessarol lak je namenjen za dekoracijo in zaščito različnih lesenih površin, kjer želimo, da struktura lesa ostane vidna. Primeren je za notranjo uporabo. Poraba: 1 lit / 8 - 10m2. K...
11,33 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Brezbarven Tessarol lak je namenjen za dekoracijo in zaščito različnih lesenih površin, kjer želimo, da struktura lesa ostane vidna. Primeren je za notranjo uporabo.

Poraba: 1 lit / 8 - 10m2.

Končni izgled pobarvane površine: satin

 


 

POZOR
H226 - Vnetljiva tekočina in hlapi.
H336 - Lahko povzroči zaspanost ali omotico.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHelios
Namen uporabeza les
Uporabanotranja
Barvaprozorna
PokrivnostNe
Na vodni osnoviNe
Izgledmat
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.