Šifra
A22991

Silvanol zaščitno sredstvo, rumena, 0.8kg

Silvanol je osnovno zaščitno sredstvo za les na vodni osnovi, ki les učinkovito ščiti pred delovanjem lesnih gliv (trohnenjem oz. „gnitjem“) in pred lesnimi insekti („črvi“). Uporablja se za zaščito p...
4,04 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Silvanol je osnovno zaščitno sredstvo za les na vodni osnovi, ki les učinkovito ščiti pred delovanjem lesnih gliv (trohnenjem oz. „gnitjem“) in pred lesnimi insekti („črvi“). Uporablja se za zaščito pokritega lesa in ni namenjen za zaščito lesa, izpostavljenega padavinam. Zaščiten les, brez dodatne zaščite površine z lazurnimi premazi, ne sme biti izpostavljen dežju, saj se lahko zaščitne komponente izperejo.

Primeren je za zaščito lesenih hiš, pokritih z ustrezno velikim napuščem, za zaščito strešnih konstrukcij, pokrite vrtne opreme in pohištva ter za zaščito lesa v notranjih prostorih (opaži, pohištvo, talne obloge itn.).

  • učinkovito ščiti les pred insekti in trohnenjem
  • ni vnetljiv
  • ne vsebuje lahko hlapnih strupenih komponent
  • zaščiten les je brez vonja, ni strupen na dotik in ne vsebuje kromovih spojin

Silvanol je primeren za različne vrste postopkov zaščite lesa: za premazovanje, oblivanje in kratkotrajno potapljanje.

Tehnične podrobnosti
Namen uporabeza les
Uporabanotranja, zunanja
Barvarumena
Proti plesnimDa
PokrivnostNe
Na vodni osnoviDa
Izgledmat
Teža0,8 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.