Šifra
A19047

Spektra Extra notranja zidna barva, bela, 15l

Visoko pokrivna barva za notranje stenske in stropne površine, ki je odporna tudi na mokro brisanje. Lastnosti: visoko pokrivna mat izgled gladek barvni film odporna na mokro brisanje eno...
55,71 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Visoko pokrivna barva za notranje stenske in stropne površine, ki je odporna tudi na mokro brisanje.

Lastnosti:

  • visoko pokrivna
  • mat izgled
  • gladek barvni film
  • odporna na mokro brisanje
  • enostavna za nanašanje
  • visoko paroprepustna
  • zdravju in okolju prijazna

Poraba: Z 1 l pri 1x-nem nanosu premažete 10 – 14 m2 površine.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHelios
Namen uporabeza zid
Uporabanotranja
Barvabela
Količina (l)15
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.