Šifra
70102030

Spektra Domflok lak, sijaj, 2l

Brezbarvni zaključni premaz za zaščito močno obremenjenih, z disperzijskimi barvami prebarvanih notranjih stenskih površin v predsobah, hodnikih, avlah, stopniščih (vrtcev, šol, bolnic) in v drugih pr...
28,57 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Brezbarvni zaključni premaz za zaščito močno obremenjenih, z disperzijskimi barvami prebarvanih notranjih stenskih površin v predsobah, hodnikih, avlah, stopniščih (vrtcev, šol, bolnic) in v drugih prostorih. Namenjen je tudi zaščiti temnih tonov, zaradi lažjega vzdrževanja. Omogoča izdelavo dekorativnih tehnik.

Stene, ki smo jih zaščitili z zaključnim premazom, lahko čistimo z vlažno krpo.

Lastnosti:

  •  
  • sijajni izgled premaza
  • prozoren film
  • visoka pralnost
  • enostavno čiščenje z neabrazivnimi detergenti

Poraba: Z 1 l laka premažete 6-8 m2 površine.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHelios
Namen uporabeza zid
Uporabanotranja
Barvaprozorna
PralnostDa
PokrivnostNe
Na vodni osnoviDa
Izgledsijaj
Količina (l)2
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.