Šifra
70304208

Saratoga belilo za fuge, 125ml

Ko fuge sčasoma postanejo umazane in plesnive, jih je z belilom mogoče hitro in enostavno zopet obnoviti. Belilo omogoča enostavno obnovo različnih fug med keramičnimi ploščicami v kopalnicah, kuhinja...
6,30 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Ko fuge sčasoma postanejo umazane in plesnive, jih je z belilom mogoče hitro in enostavno zopet obnoviti. Belilo omogoča enostavno obnovo različnih fug med keramičnimi ploščicami v kopalnicah, kuhinjah ali drugih prostorih.

Prednosti:

  • Odstrani sivino iz fug med ploščicami
  • Preprečuje rast bakterij in plesni
  • Enostavna uporaba zaradi specifične embalaže
  • Izdelek ostane obstojen in pralen

Belilo ni primerno za naravni kamen.

Tehnične podrobnosti
Namen uporabeostalo
Uporabanotranja
Barvabela
Proti plesnimDa
PralnostDa
PokrivnostDa
Na vodni osnoviDa
Količina (l)0.125
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.