Šifra
A12731

Amal poliuretanski lak za les 5003 mat, 0.75l

LAK ZA LES je brezbarvni lak za zunanje lesene površine na osnovi modificirane alkidne smole. Primeren za čolne, ograje, pergole, lesene opaže, klopi, polkna, pluto,... Enostaven za nanašanje, nu...
11,37 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

LAK ZA LES je brezbarvni lak za zunanje lesene površine na osnovi modificirane alkidne smole. Primeren za čolne, ograje, pergole, lesene opaže, klopi, polkna, pluto,... Enostaven za nanašanje, nudi dobro pokrivnost, je visoko elastičen, odporen na razenje, drgnjenje in slano vodo. 

 


POZOR
H226 Vnetljiva tekočina in hlapi.
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.
 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaAmal
Namen uporabeza les
Uporabazunanja
Barvaprozorna
Na vodni osnoviNe
Izgledmat
Blagovna znamkaAmal
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.