Šifra
A67285

Decolazur Super lazurni premaz za les, brezbarven, 5l

Lazurni premaz na osnovi alkidnih smol je namenjen zaščiti lesenih površin v najzahtevnejših vremenskih razmerah. Uporablja se lahko tako zunaj kot znotraj. Les dolgotrajno zaščiti pred atmosferskimi ...
Znižana cena Akcijska cena 46,70 € Redna cena 54,94 € Prihranite 8.24 €
/ KOS
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 54,94 €
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.
-15%

Lazurni premaz na osnovi alkidnih smol je namenjen zaščiti lesenih površin v najzahtevnejših vremenskih razmerah. Uporablja se lahko tako zunaj kot znotraj. Les dolgotrajno zaščiti pred atmosferskimi vplivi, poudari njegov naravni videz/strukturo ter ga barvno oplemeniti.

Premaz je enostaven za nanašanje in obnavljanje, paropropusten, nudi visoko zaščito pred UV žarki, lesu daje sijajen/svilnat lesk in ne vsebuje biocidov.

Lastnosti:

  • Ohranja strukturo lesa vidno in jo hkrati barvno oplemeniti
  • Za zunanjo in notranjo uporabo
  • Enostaven za nanašanje ali obnavljanje
  • Lesu daje sijajen končni videz
  • Učinkovito zaščiti les pred hujšimi vremenskimi vplivi
  • Ne vsebuje biocidov

Uporaba: Pred uporabo izdelek dobro premešamo ter ga na les nanesemo v 2 slojih. Pri obnavljanju starih premazov mora biti podlaga očiščena nečistoč in slabo oprijetih delcev stare barve Drugi nanos nanesemo po 24 urah. Optimalna temperatura za delo je od +5ºC do +35ºC. Premaz je suh na otip po približno 6 urah. Čas sušenja je odvisen od vremenskih pogojev (vlaga, temperatura) in debeline nanosa.

Delovno orodje je potrebno takoj po uporabi očistiti s topilom za čiščenje čopičev.

Poraba: 1 l zadostuje za prib. od 8 m2 do 12 m2 pri dveh nanosih. Poraba je odvisna od načina nanašanja, vrste lesa ter njegove površinske obdelave.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaDecolor
Uporabanotranja, zunanja
Barvaprozorna
PokrivnostNe
Na vodni osnoviNe
Izgledsijaj
Blagovna znamkaDecolor
Ime barvebrezbarvna
Količina (l)5
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.