Šifra
24300

Belinka Belles zaščita lesa pred škodljivci, 2.5l

Belles je brezbarven tekoči impregnacijski premaz, ki je namenjen osnovni, preventivni zaščiti lesa. preventivno ščiti les pred modrenjem, insekti in glivami vsebuje najsodobnejše biocide izboljš...
36,69 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Belles je brezbarven tekoči impregnacijski premaz, ki je namenjen osnovni, preventivni zaščiti lesa.

  • preventivno ščiti les pred modrenjem, insekti in glivami
  • vsebuje najsodobnejše biocide
  • izboljša oprijem končnih premazov

Belles uporabljamo kot prvi nanos za zaščito lesa, ki je posredno ali neposredno izpostavljen vremenskim vplivom in propadanju, npr. les, ki je v zelo vlažnih prostorih, les strešne konstrukcije, les, ki je v stiku z zidom, lesena okna, zunanja in garažna lesena vrata, polkna, lesene balkonske ograje, lesene fasadne obloge, vidni deli tramov, lesene vrtne ograje, lesene lope, zidanice, brunarice, atriji ...

Po uporabi Bellesa površino obvezno premažemo s končnim premazom, ki les ščiti pred vremenskimi vplivi in UV žarki, obenem pa ustvari zaporo, tako da biocidi ostanejo v lesu in ne pridejo v stik z okolico. Premazovanje z lazuro je priporočljivo po enem dnevu sušenja. 

Impregnacijski premaz Belles lahko uporabljamo tudi v notranjih prostorih kadar les ogroža vlaga in ga želimo zaščititi pred plesnijo ter trohnenjem in preprečiti nastanitev lesnih insektov.

Število nanosov: 3 sloji (na prostem in v vlažnih prostorih najprej nanos Bellesa)

Poraba: za optimalno zaščito porabimo 1 l Bellesa za 6 - 7 m2 lesa (odvisno od vrste in kakovosti lesa, površinske obdelave ter načina nanašanja)

Sušenje: 8 do 12 ur, naslednji premaz po 24 urah


NEVARNO

H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno.

H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.

H410 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaBelinka
Namen uporabeza les
Uporabanotranja, zunanja
Barvaprozorna
Proti plesnimDa
Na vodni osnoviNe
Količina (l)2.5
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.