Šifra
73775

Tessarol Antik, antracit, 0.75

Ni na zalogi
Tessarol Antik je pokrivna barva s kovinskim sijajem, ki daje izgled starega kovanega železa. Primerna je za površine kot so vrtne, balkonske in stopniščne ograje, vrtna in vhodna vrata, rešetke za ok...
18,75 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Tessarol Antik je pokrivna barva s kovinskim sijajem, ki daje izgled starega kovanega železa. Primerna je za površine kot so vrtne, balkonske in stopniščne ograje, vrtna in vhodna vrata, rešetke za okna in drugi izdelki umetnega kovaštva v notranjih prostorih in na prostem.

Lastnosti:

  • dobra antikorozijska zaščita 
  • dobra vremenska in svetlobna obstojnost 
  • enostavna uporaba

Poraba: Z 1 l pri 1x-nem nanosu prekrijete 8 -10 m2 površine.

Odtenek: antracit (1)


 

 

POZOR
H226 - Vnetljiva tekočina in hlapi.
EUH208 - Lahko povzroči alergijski odziv.

 

Tehnične podrobnosti
Uporabanotranja, zunanja
Barvaostalo
PokrivnostDa
Na vodni osnoviNe
Ime barveantracit
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.