Šifra
874668

Egalin pokrivna barva bela, 0.75l

Ni na zalogi
Egalin pokrivna barva se hitro suši in ne rumeni, priporočamo pa jo za dekoracijo tako lesenih kot kovinskih površin. Pokrivna barva EGALIN je odporna tudi na vremenske vplive.      ...
15,36 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Egalin pokrivna barva se hitro suši in ne rumeni, priporočamo pa jo za dekoracijo tako lesenih kot kovinskih površin. Pokrivna barva EGALIN je odporna tudi na vremenske vplive. 

 


 

POZOR
H226 - Vnetljiva tekočina in hlapi.
H315 - Povzroča draženje kože.
H319 - Povzroča hudo draženje oči.
H373 - Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti.
H412 - Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

 

Tehnične podrobnosti
Namen uporabeza les, za kovino
Uporabanotranja, zunanja
Barvabela
PokrivnostDa
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.