Šifra
874661

Color Egalin pokrivna barva, črna mat, 0.75l

Egalin je hitrosušeča barva na osnovi akrilnega veziva in je namenjena zaščiti kovinskih in lesenih površin v notranjih prostorih ter zunaj na vremensko manj izpostavljenih mestih.     ...
15,36 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Egalin je hitrosušeča barva na osnovi akrilnega veziva in je namenjena zaščiti kovinskih in lesenih površin v notranjih prostorih ter zunaj na vremensko manj izpostavljenih mestih.

 


 

POZOR
H226 - Vnetljiva tekočina in hlapi.
H315 - Povzroča draženje kože.
H319 - Povzroča hudo draženje oči.
H373 - Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti.
H412 - Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

 

Tehnične podrobnosti
Uporabanotranja, zunanja
Barvačrna
PokrivnostDa
Na vodni osnoviNe
Izgledmat
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.