Šifra
A104252

Dekorativna led okrasna svečka DCCV02 z dalinjcem, vintage barva

Dekorativni novoletni led okrasek svečka, Emos, za notranjo uporabo, IP20. Svetloba tople vintage bele barve. Vgrajen časovnik. Po prvem vklopu bo svečka trajno prižgana. Po drugem vklopu&n...
3,78 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Dekorativni novoletni led okrasek svečka, Emos, za notranjo uporabo, IP20. Svetloba tople vintage bele barve.

Vgrajen časovnik. Po prvem vklopu bo svečka trajno prižgana. Po drugem vklopu se časovnik nastavi na 6 ur. Nato se avtomatsko izklopi in bo 18 ur izklopljen. V teh intervalih (6 ur vklopljeno / 18 ur izklopljeno) bo avtomatsko delovanje, dokler ga s tretjim vklopom ne izklopite.

 

Napajanje z baterijskimi vložki 3xAAA. Dimenzije: 7.5 x 12.5 cm.

Baterijski vložki niso priloženi.

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.