Šifra
A115284

Conex Winter Grip sredstvo za taljenje snega in ledu, 4kg

Conex Winter Grip je visoko učinkovito sredstvo za taljenje snega in ledu. Winter Grip formula zagotavlja delovanje produkta tudi pri nizkih temperaturah. Conex Winter Grip je prijazen do živali in ok...
14,03 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Conex Winter Grip je visoko učinkovito sredstvo za taljenje snega in ledu. Winter Grip formula zagotavlja delovanje produkta tudi pri nizkih temperaturah. Conex Winter Grip je prijazen do živali in okolja. Zaradi svoje nežne, a učinkovite formule je primeren za vse vrste površin. Lahko se ga uporablja v bližini rastlin in zelenic, saj jih ne uničuje, temveč celo deluje kot gnojilo. Prav tako je prizanesljiv do tačk hišnih ljubljenčkov, saj jih ne razžira kot na primer sol in druga talilna sredstva. Sredstvo ni korozivno, zato ne uničuje vozil in ostalih kovinskih predmetov.

GLAVNE PREDNOSTI SREDSTVA CONEX WINTER GRIP:

  • nežen do živalskih tačk,
  • ne uničuje tlakovcev, asfalta, betona,
  • ne povzroča korozije na kovine,
  • ne uničuje rastlin: pri posipu s soljo se vedno uniči predel trate, rastlin, kjer solimo, sredstvo Conex Winter Grip, pa deluje celo kot gnojilo,
  • ne onesnažuje podtalnice: zaradi naravne sestave sredstvo Conex Winter Grip nima vpliva na podtalnico in je okolju prijazno,
  • preprost za posip, ne razžira rok: rokovanje s sredstvo Conex Winter Grip je zaradi nežne formule, ki ne poškoduje in razžira dlani ter priročnega pakiranja, zelo preprosto.

PAKIRANJE: Sredstvo Conex Winter Grip je v obliki granul zelene barve. Granule omogočajo lažje posipanje, zelena barva pa olajša nadzor nad že posipano površino. Pakirano je v priročno vedro z neto vsebino 4 kg.

UPORABA: Sredstvo Conex Winter Grip se uporablja za posipanje zamrznjenih poti in dovozov. Primerno je za vse vrste površin (asfalt, beton, ploščice, tlakovci,…). Conex Winter Grip se uporablja tudi za taljenje snega. Za optimalno delovanje, priporočamo 1 kg sredstva Conex Winter Grip za 20 m2.

NAVODILA ZA UPORABO: Vedro odprite na označenem mestu in granule enakomerno posujte po površini. Pustite, da učinkuje. V kolikor je potrebno postopek ponovite. Uporaba 1 kg na 20 m2. Zaščitna oprema ni potrebna. Hranite v suhem prostoru.

 

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.