Šifra
871981

Color hitrosušeči temeljni lak, 0.75l

Color hitrosušeči temeljni lak je osnovni prosojni brezbarvni lak za zaščito lesenih površin in furniranega ter masivnega pohištva. Nanesemo ga pred uporabo Color hitrosušečega laka. Pred nanašanjem ...
9,04 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Color hitrosušeči temeljni lak je osnovni prosojni brezbarvni lak za zaščito lesenih površin in furniranega ter masivnega pohištva. Nanesemo ga pred uporabo Color hitrosušečega laka.

Pred nanašanjem mora biti površina očiščena, obrušena, suha in razmaščena. Pred uporabo temeljni lak dobro premešamo, redčimo ga po potrebi z vodo do največ 10 %. Nanašamo ga s čopičem ali brizganjem v enem ali dveh slojih. Temperatura zraka in objekta mora biti v času barvanja minimalno 15 °C, relativna zračna vlaga pa največ 75 %. Za lepši in bolj dodelan končni videz površine priporočamo rahlo brušenje med posameznimi sloji. Premaz je suh za brušenje in nanašanje naslednjega sloja že po 4 urah. Orodje za nanos laka takoj po uporabi očistimo z vodo. Liter Color hitrosušečega temeljnega laka zadostoje premazu 8-10 m2 površine v enem sloju.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaColor
Namen uporabeza les
Uporabanotranja
Barvaprozorna
PokrivnostNe
Na vodni osnoviDa
Blagovna znamkaColor
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.