Šifra
79098000

Clox za uničevanje plesni in alg, 500ml

Clox je biocidni proizvod, ki se uporablja za odstranjevanje in preprečevanje nastanka in razvoja plesni in alg na trdnih površinah. Clox uniči plesen na stenah, zidovih, fasadah, vlažnih površin...
2,07 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Clox je biocidni proizvod, ki se uporablja za odstranjevanje in preprečevanje nastanka in razvoja plesni in alg na trdnih površinah. Clox uniči plesen na stenah, zidovih, fasadah, vlažnih površinah in fugah med ploščicami v kopalnicah, kuhinjah, shrambah in kleteh. Primeren je za splošno in profesionalno uporabo

Doziranje: uporablja se nerazredčen, do 200 ml/m2. Uporabljena količina je odvisna od intenzivnosti plesni.

Navodila za uporabo:

Na površine kontaminirane s plesnijo ali algami se s pomočjo čopiča, razpršilke, čistilne gobice ali valjčka za beljenje neposredno nanese Clox (brez predhodnega mehanskega čiščenja) ter počaka, da se površina posuši. Clox prične učinkovati takoj po nanosu na površino. Za doseganje zadovoljivega učinka mora sredstvo delovati na površino minimalno 60 minut. Po potrebi se postopek ponovi.

Zaradi vonja po kloru se priporoča delo pri odprtem oknu. Dokler vonj po kloru ne izgine, se zadrževanje v prostoru odsvetuje. Pri delu se nosi ustrezna zaščitna obleka, zaščita za oči/obraz.


  

NEVARNO
H290: Lahko je jedko za kovine.
H314: Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
H335: Lahko povzroči draženje dihalnih poti.
H400: Zelo strupeno za vodne organizme.
EUH031: V stiku s kislinami se sprošča strupen plin.
 

Tehnične podrobnosti
Vrsta čistilakemični dodatki
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.