Šifra
A121920

Čebulice okrasni luk Mix Duet, 15 kosov

Ta hip najbolj moderne cvetlice! Rastejo tudi samoniklo v Sloveniji. So prezimne trajnice. Imajo zelo dekorativna socvetja, ki “lebdijo” na pokončnih steblih. Mešanica ima bela in vijolična okrogla so...
7,56 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Ta hip najbolj moderne cvetlice! Rastejo tudi samoniklo v Sloveniji. So prezimne trajnice. Imajo zelo dekorativna socvetja, ki “lebdijo” na pokončnih steblih. Mešanica ima bela in vijolična okrogla socvetja.

Podatki:

  • čas sajenja: september - december,
  • čas cvetenja: maj - junij,
  • višina: 80 cm,
  • pakiranje: 15 kosov.
Tehnične podrobnosti
Barvabela, vijoličasta
Namenza rože
Pakiranje15 kosov
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.