Šifra
A121948

Čebulice narcise Orange Juice, 5 kosov

Narcise orange Juice so dvojne - polnjene narcise. Nova sorta. Je primerna za vsak vrt, in to zaradi čudovite rumeno oranžne barve polnjenih in dišečih cvetov. Podatki: čas sajenja: september...
4,14 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Narcise orange Juice so dvojne - polnjene narcise. Nova sorta. Je primerna za vsak vrt, in to zaradi čudovite rumeno oranžne barve polnjenih in dišečih cvetov.

Podatki:

  • čas sajenja: september - december,
  • čas cvetenja: april,
  • višina: 35 - 45 cm,
  • dimenzija čebulic: 12/14,
  • pakiranje: 5 kosov.
Tehnične podrobnosti
Barvarumena, oranžna
Namenza rože
Pakiranje5 kosov
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.