Šifra
A121947

Čebulice narcise Ice King, 5 kosov

Narcise Ice King so dvojne - polnjene narcise. Narcisa za vsak poseben vrt. Ima bele zunanje zunanje cvetove z limonsko rumenimi notranjimi cvetovi, ki se tekom cvetenja spremenijo v belo ba...
4,14 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Narcise Ice King so dvojne - polnjene narcise. Narcisa za vsak poseben vrt. Ima bele zunanje zunanje cvetove z limonsko rumenimi notranjimi cvetovi, ki se tekom cvetenja spremenijo v belo barvo. Cvetovi so zelo veliki in zato posebno privlačni.

Podatki:

  • čas sajenja: september - december,
  • čas cvetenja: april,
  • višina: 35 cm,
  • dimenzija čebulic: 12/14,
  • pakiranje: 5 kosov.
Tehnične podrobnosti
Barvarumena
Namenza rože
Pakiranje5 kosov
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.