Šifra
A46134

Čebulice narcisa, skledičasta, mešanica, 5/1

Čebulice mešanih skledičastih narcis s cvetovi različnih barv. Narcise so hvaležne čebulice, ki lepo prezimijo. Imajo strupene čebulice, zato se jih glodalci izogibajo. Narcise sadimo na sončno a...
2,79 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Čebulice mešanih skledičastih narcis s cvetovi različnih barv. Narcise so hvaležne čebulice, ki lepo prezimijo. Imajo strupene čebulice, zato se jih glodalci izogibajo. Narcise sadimo na sončno ali polsončno lego.

Čas sajenja: jesen.

Nasveti za sajenje:

  • sadimo 15 - 20 cm globoko,
  • manjše čebulice sadimo manj globoko,
  • uporabimo humusno, propustno zemljo,
  • razmak med čebulicami naj bo 15 - 20 cm,
  • čebulice pustimo več let na istem mestu, da se same razmnožujejo in obilno cvetijo.

Čas cvetenja: pomlad.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Barvarumena, oranžna, bela
Blagovna znamkaSemenarna
Pakiranje5 kosov
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.