Šifra
A121961

Čebulice Hrušica Peppermint, 20 kosov

Lep muskari ali hrušica. Cvetovi so modro beli. Hvaležna, nizka, prezimno trdna cvetlica, ki se odlično razrašča pod grmovjem. Na istem mestu raste več let! Podatki: čas sajenja: september - decem...
5,52 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Lep muskari ali hrušica. Cvetovi so modro beli. Hvaležna, nizka, prezimno trdna cvetlica, ki se odlično razrašča pod grmovjem. Na istem mestu raste več let!

Podatki:

  • čas sajenja: september - december,
  • čas cvetenja: april,
  • višina: 15 cm,
  • pakiranje: 20 kosov.
Tehnične podrobnosti
Barvabela, modra
Namenza rože
Pakiranje20 kosov
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.