Šifra
A46154

Čebulice hijacinta, mešana, 3/1

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Hijacinta čebulice s prekrasnimi pisanimi cvetovi. Hijacinte sadimo na sončno ali polsenčno rastišče in dobro odcedna tla – v nasprotnem primeru je potrebno sadilno mesto pripraviti z dodatk...
3,29 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Hijacinta čebulice s prekrasnimi pisanimi cvetovi. Hijacinte sadimo na sončno ali polsenčno rastišče in dobro odcedna tla – v nasprotnem primeru je potrebno sadilno mesto pripraviti z dodatkom grobega peska.

Čas sajenja: v jesenskem času (september, oktober), približno 6 - 8  tednov pred mrazom.

Nasveti za sajenje: 

  • zrahljajte prst do globine 40 cm,
  • dodajte cca 10 cm komposta, ki ga dobro zmešajte s prstjo,
  • posadite čebulice cca 15 - 20 cm globoko,
  • med čebulicami naj bo 10 - 15 cm razmaka,
  • po sajenju čebulice dobro zalite,
  • v primeru suhega vremena, čebulice občasno zalijte.

Čas cvetenja: april in maj.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Barvaostalo
Blagovna znamkaSemenarna
Pakiranje3 kosi
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.