Šifra
A46186

Čebulica lilija Candidum, bela

Čebulica lilije Candidum s popolnoma belimi cvetovi. Lilija zraste v višino do 100 cm. Čas za sajenje na prosto je v mesecu septembru, cveti pa v juliju in avgustu. Nasveti za sajenje: lilijam ust...
3,29 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Čebulica lilije Candidum s popolnoma belimi cvetovi. Lilija zraste v višino do 100 cm. Čas za sajenje na prosto je v mesecu septembru, cveti pa v juliju in avgustu.

Nasveti za sajenje:

  • lilijam ustrezajo dobro odcedna in rahlo kisla tla,
  • lilije za optimalno rast potrebujejo vsaj 6 ur sonca dnevno, vendar morajo biti vsaj nekoliko zaščitene pred neposrednim opoldanskim soncem,
  • sadite 5 - 10 cm globoko,
  • v rastni dobi 1x pognojite (izogibajte se gnojilom, ki vsebujejo veliko dušika).

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Barvabela
Blagovna znamkaSemenarna
Pakiranje1 čebulica
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.