Šifra
A121957

Čebulica cesarski tulipan, rumen

Cesarski tulipan ali fritilarija. Venec cvetov rumene barve visi pod vretencem zelenih listov na vrhu 1 m visokega stebla. Čebule imajo močan in neprijeten vonj, ki odganja miši in voluharje. Podatki...
5,52 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Cesarski tulipan ali fritilarija. Venec cvetov rumene barve visi pod vretencem zelenih listov na vrhu 1 m visokega stebla. Čebule imajo močan in neprijeten vonj, ki odganja miši in voluharje.

Podatki:

  • čas sajenja: september - december,
  • čas cvetenja: april,
  • višina: 90 cm,
  • pakiranje: 1 kos.
Tehnične podrobnosti
Barvarumena
Namenza rože
Pakiranje1 kos
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.