Šifra
A69706

Bitumi zaščita v spreju, 500ml

Bitumi zaščita v spreju, ki temelji na bitumenski gumeni zmesi, se uporablja za izolacijo in tesnenje. Idealna je za vse površine, še posebej pa je primerna za les, pločevino, aluminij,...
11,68 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Bitumi zaščita v spreju, ki temelji na bitumenski gumeni zmesi, se uporablja za izolacijo in tesnenje. Idealna je za vse površine, še posebej pa je primerna za les, pločevino, aluminij, jeklo, cement in bitumen.

Uporaba: Bitumi zaščita v spreju je primerna za izolacijo in tesnenje strešnih kritin, vlakneno-cementnih plošč, teras, strešnikov, skodel, žlebov, dimnikov, strešnih oken, rezervoarjev za zbiranje vode, sten, kanalizacijskih razpok v stenah, zračnikov, fontan, vaz, za zaščito površine potopljene v vodo (drogov, pomolov, privezov) ... 

Uporablja se za prekrivanje in utrjevanje poškodovanih površin betonskih strešnikov, za popravljanje in pokrivanje uničenih ali obrabljenih oblog, za prekrivanje lukenj in čepov. Bitumi zaščita v spreju ima dolgotrajen zaščitni učinek in ne vpliva na površine, ki jih ščiti. Če se redno uporablja oz. obnavlja (vsaj dvakrat letno in takoj, ko se ugotovi, da se površina začne razgrajevati), se njena zaščitna moč poveča.

Prednosti:

  • Vodoodporno tesni izpostavljene podlage
  • Zaustavlja vodo in mehanske obremenitve
  • Zapolni in tesni razpokane podlage
  • Prekriva, ščiti in impregnira izpostavljene podlage
  • Po presušitvi se lahko prebarva
Tehnične podrobnosti
Namen uporabeza les, za kovino, ostalo
Uporabazunanja
Barvačrna
PokrivnostDa
Na vodni osnoviNe
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.