Šifra
A80062

Bio Plantella, zemlja za borovnice, 60l

Visoko kakovostna organska zemlja za ekološko sajenje in presajanje vseh vrst: borovnic, brusnic in drugih kisloljubnih rastlin. Prednosti: popolnoma naravna sestava, odlična za EKO vrtnarjenje, ...
12,10 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Visoko kakovostna organska zemlja za ekološko sajenje in presajanje vseh vrst: borovnic, brusnic in drugih kisloljubnih rastlin.

Prednosti:

  • popolnoma naravna sestava, odlična za EKO vrtnarjenje,
  • zagotavlja optimalne kislo pH vrednost, prilagojeno borovnicam, brusnicam, rododendronom …,
  • z najkakovostnejšo huminsko šoto: bogato z organsko snovjo in humusom,
  • bioaktivna glina preprečuje izhlapevanje vode,
  • dodano dolgo delujoče organsko gnojilo,
  • za bujne in zdrave borovnice polnega okusa.

Visoko kakovostna organska zemlja je odlična za ekološko sajenje in presajanje vseh vrst: borovnic, brusnic in drugih kisloljubnih rastlin, saj vsebuje visok delež naravnih in kislih šot, s čimer zagotavlja optimalno kislo pH vrednost, ki tem rastlinam omogoča pravilno sprejemanje hranil.

Način uporabe: Bio Plantella Organsko zemljo za borovnice uporabljamo za sajenje in presajanje vseh vrst: borovnic, brusnic in ostalih kisloljubnih rastlin, kot so: rododendroni, azaleje, vresovke … Sadimo jih lahko neposredno v zemljo ali ji dodamo do 20 % zemlje iz vrta.

Dognojevanje: Bio Plantella Zemlja za borovnice vsebuje dovolj hranil za 3 - 4 tedne, nato priporočamo redno dognojevanje z visoko kakovostnim 100% organskim specialnim gnojilom Bio Plantella Nutrivit za borovnice.

Čas uporabe: marec - maj, september - november

Shranjevanje: Zemljo hranimo v originalni embalaži v suhem prostoru.

Pakiranje: 60 l.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaBioplantella
BIODa
Blagovna znamkaBioplantella
Pakiranje60L
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.