Šifra
889120

Belinka Illumina lazurni premaz za posvetlitev, 0.75l

Illumina je lazurni premaz namenjen posvetljevanju lesa, ki je bil pred tem premazan s temno lazuro. Premaz temne podlage ne razbarva, temveč jo enakomerno prekrije v niansi, ki je podobna barvi smre...
16,80 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Illumina je lazurni premaz namenjen posvetljevanju lesa, ki je bil pred tem premazan s temno lazuro.

Premaz temne podlage ne razbarva, temveč jo enakomerno prekrije v niansi, ki je podobna barvi smrekovega lesa. Po premazovanju z lazurnim premazom Illumina struktura lesa ne bo več videna, vendar pa s pravilno pripravo površine in pravilnim delom vseeno lahko dosežemo vtis strukture lesa. Z njo lahko rešujemo tudi že prej svetlo premazane površine lesa, ki so zaradi gliv modrivk postanle temno lisaste.

  • prekrije (posvetli) temne lazurne premaze
  • ni primerna kot samostojen premaz
  • za les zunaj

Na voljo je v enem, rumenkastem barvnem odtenku. 

Lazurni premaz Illumina ni obstojen na vremenske vplive, zato ga moramo vedno premazati z enim od svetlih barvnih tonov, ki bo les zaščitil pred vremenskimi vplivi. Izdelek tudi ne vsebuje biocidov, zato moramo pred svetljenjem ustrezno poskrbeti za zaščito lesa pred lesnimi škodljivci.

Število nanosov: 1–2 nanosa (odvisno od stanja površine)

Poraba: razponi so lahko veliki; z 1 litrom lahko premažemo cca. 15–25 m2 površine v enem nanosu (odvisno od iztrošenosti površine in vpojnosti lesa)

Sušenje: naslednji nanos po 24 urah (pri normalnih razmerah)

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaBelinka
Uporabazunanja
Barvarumena
PokrivnostDa
Na vodni osnoviNe
Blagovna znamkaBelinka
Ime barvesmreka
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.