Šifra
A71664

Belinka Belton tankoslojna lazura, kameno siva, 2.5l

Belton je tankoslojna lazura za les, ki les ščiti pred vremenskimi vplivi, obenem pa ga tudi obarva in oplemeniti njegovo površino. Po premazovanju ostane struktura lesa vidna, končni videz površ...
36,08 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Belton je tankoslojna lazura za les, ki les ščiti pred vremenskimi vplivi, obenem pa ga tudi obarva in oplemeniti njegovo površino. Po premazovanju ostane struktura lesa vidna, končni videz površine pa je rahlo matiran.

  • tankoslojna lazura
  • ščiti les pred vremenskimi vplivi
  • primerna za zunaj in znotraj
  • manj sijajni končni videz

Belton je primeren za zaščito lesenih elementov, kjer se ne zahteva visoka dimenzijska stabilnost lesa. Z njim lahko zaščitimo zunanje dele ostrešij, fasadne obloge, ograje, vrtne lope, vrtno pohištvo in druge lesene elemente zunaj in znotraj stavb.

Kadar bo les izpostavljen vremenskim pogojem ali v vlažnem prostoru, ga je pred nanašanjem Beltona priporočljivo impregnirati z Bellesom.

Pri obnavljanju se lahko izognemo temnenju površine tako, da obarvanemu Beltonu dodamo največ do 30 % brezbarvnega Beltona.

Število nanosov: 3 sloji (na prostem in v vlažnih prostorih najprej nanos Bellesa)

Poraba: 1 l za 10–12 m2 pri treh slojih (odvisno od vrste in kakovosti lesa, površinske obdelave ter načina nanašanja)

Sušenje: naslednji nanos po 24 urah (pri normalnih pogojih)

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaBelinka
Namen uporabeza les
Uporabanotranja, zunanja
Barvasiva
PokrivnostNe
Na vodni osnoviNe
Izgledmat
Blagovna znamkaBelinka
Ime barvešt. 29 kameno siva
Količina (l)2.5
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.