Šifra
A40121

Belinka Belocid Plus za odpravo lesnih škodljivcev, 0.75l

Belocid Plus je brezbarvno tekoče sredstvo, izdelano na osnovi vode in najsodobnejših biocidov, ki učinkovito odpravi škodljivce. Uporabimo ga, če lesa nismo prej preventivno zaščitili in so se v njem...
12,56 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Belocid Plus je brezbarvno tekoče sredstvo, izdelano na osnovi vode in najsodobnejših biocidov, ki učinkovito odpravi škodljivce. Uporabimo ga, če lesa nismo prej preventivno zaščitili in so se v njem pojavili škodljivci – lesne glive ali lesni insekti.

  • tekoče sredstvo za sanacijo lesa
  • sanacija že napadenega lesa, uničuje glive trohnivke in insekte
  • deluje tudi preventivno, saj tvori sloj zaščitnega, za insekte in glive zastrupljenega lesa
  • vsebuje najsodobnejše biocide

Način uporabe Belocida Plus je odvisen od vrste škodljivca. Če so les napadli insekti iz družine kozličkov (na lesu opazimo ovalne odprtine premera 8 do 10 mm), moramo močno načete dele lesa obsekati, jih odstraniti in sežgati. Z Belocidom Plus premažemo tudi na pogled še nenačete sosednje lesene elemente.

Če so les napadli drugi, manjši insekti, lesa ponavadi ni mogoče obsekati, saj so kanali ličink prepleteni po vsem preseku lesa. V tem primeru les temeljito prepojimo z Belocidom Plus.

Poraba: 1 l za 3 - 5 m2 lesa (odvisno od stopnje napadenosti lesa)

Sušenje: 3 do 6 dni (pri normalnih pogojih)

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaBelinka
Namen uporabeza les
Uporabanotranja, zunanja
Barvaprozorna
Proti plesnimDa
Na vodni osnoviDa
Blagovna znamkaBelinka
Količina (l)0.75
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.