Šifra
A100534

Bazen Intex s kovinsko konstrukcijo Prism frame 305x76cm

Intex bazen Prism Frame s kovinsko konstrukcijo, velikost 305 x 76 cm. Dno in stranice bazena so narejene iz troslojnega materiala SUPER-TOUGH, ki je iz poliestrskega nosilnega sloja z dvos...
90,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Intex bazen Prism Frame s kovinsko konstrukcijo, velikost 305 x 76 cm.

Dno in stranice bazena so narejene iz troslojnega materiala SUPER-TOUGH, ki je iz poliestrskega nosilnega sloja z dvostranskim laminiranim pvc materialom. Odporen je na bencin, olje, slano vodo, obrabo, sunke in sončne žarke. Bazen ima izjemno stabilnost tudi brez dodatne podpore. Bazenu je priložena filtrirna črpalka.

Lastnosti:

  • volumen vode pri 90% polnitvi 4485 litrov,
  • dimenzije (d/š/v): 305X76 cm,
  • filtrirna črpalka (1250 l/h) 220-240 V.

 

Tehnične podrobnosti
Premer305
Višina (cm)76
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.