Dom

SAM NASVET: reliefna keramika

Reliefne ali 3D ploščice so čudovita popestirev za vsak prostor. Geometrijski ali organski vzorci lepo dopolnjujejo različne vrste ploščic, od gladkih do imitacije marmorja ali lesa. Na voljo so v različnih dimenzijah in barvah.

Največkrat se v kopalnico položi različne tipe ploščic. V največjem delu prevladujejo enostavne, gladke ploščice, na izbranih manjših predelih pa se monotonost razbije z dekorativnimi ploščicami kot so mozaiki, bordure in zadnja leta nadvse priljubljena reliefna ali 3D keramika. Velika prednost reliefne keramike je, da celotna kopalnica še vedno deluje umirjeno, brezčasno, obenem pa popestri določene stene. Izbira reliefne keramike je res velika, največkrat gre za različne organske oblike in strukture, včasih pa tudi za bolj geometrične.

Reliefne ploščice so na voljo v različnih barvah in izvedbah, prav tako kot osnovne ploščice. V naših salonih keramike lahko vidite primere bolj nevtralnih 3D ploščic v zemeljskih tonih, pa take v imitaciji marmorja ali pa nenazadnje barvite 3D ploščice.


>> NAROČITE SE NA BREZPLAČNI 3D IZRIS KOPALNICE

 

Za navdih in lažjo izbiro prelistajte REVIJALNI KATALOG >> Čudovite kopalnice