Dom

SAM NASVET: Načrtovanje kopalnice

Kopalnica ima kar nekaj posebnosti, ki jih je potrebno upoštevati pri načrtovanju. Vi pa imate verjetno kar nekaj želja, da bi bila vaša kopalnica lepa in praktična. S pomočjo naših svetovalcev boste zagotovo prišli do željenega cilja - čudovite kopalnice.

Načrtovanje kopalnice ni enostavno, ima veliko posebnosti, ki določajo kam nekaj postavimo in kaj to je. Zelo važno je, da izberemo prav, sicer lahko pride do zapletov pri montaži. Vertikalni vod glavne kanalizacije je tisti, ki določa postavitev straniščne školjke, bideja, umivalnika in kadi, saj se vanj steka odtok vode. Prav tako pa je pri načrtovanju potrebno upoštevati tudi vodovodno napeljavo. Poleg inštalacijskih posebnosti, pa se pri načrtovanju srečamo še z neštetimi možnostmi izbire keramike, pohištva, dodatkov. SAMovi svetovalci vam pomagati pri izbiri in načrtovanju. Skupaj boste naslovili vse dileme in poskušate najti najboljše rešitve za vašo kopalnico.


5 KORAKOV NAČRTOVANJA KOPALNICE

 1. Izmera prostora
  Narišite skico in na njej označite pozicijo oken, vrat, priklopov za vodo, kanalizacijo, električnih stikal, vtičnic in ogrevalnih teles.
  Skici dodajte vse mere v prostoru. Izmera prostora je zelo pomemben korak pri načrtovanju kopalnice in natančnost je ključnega pomena. Če nimate vseh potrebnih mer in podatkov, vas lahko na domu obišče naš arhitekt in opravi izmere.
 2. Izbira keramike in kopalniške opreme
 3. 3D izris kopalnice
  3d načrt kopalnice z izbrano keramiko in pohištvom vam pripravijo naši strokovnjaki na oddelku keramike. Vizualna predstavitev vaše bodoče kopalnice vam olajša izbiro, izvajalcem del pa izvedbo.
 4. Izvedba del
  Svetujemo vam lahko pri izbiri kakovostnega izvajalca, ki bo dobro in zanesljivo izvedel svojo delo.
 5. Kopalnica SAM zate
  Naj bo kopalnica vaše zatočišče, prostor, kjer se lahko osvežite in napolnite z energijo.

>> NAROČITE SE NA BREZPLAČNI 3D IZIRS KOPALNICE

 

Za navidh in lažjo izbiro prelistajte REVIJALNI KATALOG >> Čudovite kopalnice