Dom

Ideje za praznična darila

Praznični december je tu in z njim čas za obdarovanje. Če iščete uporabna darila, smo za vas pripravili nekaj super idej, ki bodo razveselile vsakega obdarovanca in tudi vas.

 

Saj poznate pregovor: Srečen ni tisti, ki prejme darilo, ampak tisti, ki darilo podari.


December je mesec obdarovanj in marsikdo se znajde v zagati, kaj podariti družinskim članom in prijateljem. Vsak si želi pokloniti darilo, ki bo prejemnika razveselilo in bo zanj uporabno. Izbira je res velika, zato je odločitev težka, še posebej, če darila nakupujemo tik pred zdajci. Za vse tiste, ki potrebujete malce pomoči ali dober namig, smo pripravili nekaj zanimivih idej za darila. Takšna, ki jih lahko lepo zavijete in se bodo podala prav pod vsako smrečico. 

V naših trgovinah in v spletni trgovini boste našli idealno darilo prav za vsakogar - tako za moške, kot tudi ženske, pozabili nismo niti na najmlajše. Izbirate lahko med darili za nekaj €€€ in dražjimi darili za nekaj 10 €.

Nekaj predlogov:

 

 1. Tendance maser za glavo
  Tendance maser za glavo
  3,11 €

 

Za čaroben in prazničen december pa ne poskrbijo samo darila. Za piko na i čarobnemu vzdušju poskrbi lepa božična dekoracija in okrasitev. Če potrebujete "izgovor" zakaj letos potrebujete novo božično jelko, lučke, bunkice ali kak drug dekor vam ponujamo 2 odlična razloga.

Lahko na tak način obdarite sebe ali pa kar vaš dom :). Naj vaš dom zasije v čudoviti in elegantni praznični okrasitvi in tako še dodatno popestri čarobnost božičnih praznikov in druženj.

Za vas smo izbrali nekaj osnovnih kosov, celotno ponudbo lahko preverite v rubriki Novoletni program:

 

 1. Novoletna smreka, 60cm
  Novoletna smreka, 60cm
  15,42 €
 2. Novoletne led lučke Nano , 0.9m, toplo bele
  Novoletne led lučke Nano , 0.9m, toplo bele
  3,89 €
  Ni na zalogi v spletni trgovini
 3. Dekorativni škrat, rdeč
  Dekorativni škrat, rdeč
  17,90 €