Šifra
841511

Aquasan pool tester

Pool tester je priročni set za spremljanje osnovnih parametrov kvalitete bazenske vode. Z njim določimo pH vrednost in vsebnost prostega klora v bazenski vodi. Na podlagi izmerjenih vrednosti ustrezno...
24,23 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Pool tester je priročni set za spremljanje osnovnih parametrov kvalitete bazenske vode. Z njim določimo pH vrednost in vsebnost prostega klora v bazenski vodi. Na podlagi izmerjenih vrednosti ustrezno ukrepamo in zagotovimo primerno kvaliteto kopalne vode.

Opozorilo: Pri uporabi Aquasan Pool testerja upoštevajte priloženo navodilo za uporabo.

 

 

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

22648_zabazen-15-2.png

Uporabite spletno kodo ZABAZEN15 in prejmite 15% popusta na izdelke Aquasan pri nakupu 2 ali več izdelkov.

Akcija velja od 23. 5. do 13. 6. 2023 oz. do odprodaje zalog.