Šifra
880713

Aluminijasta lestev Krause, 3 stopnice

Aluminijastva lestev Corda Krause s 3 stopnicami je namenjena uporabi v gospodinjstvu. Nudi udobno oporo in zanesljivo vzpenjanje. Ker je izdelana iz aluminija je lahka in priročna. Najvišja plat...
32,13 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Aluminijastva lestev Corda Krause s 3 stopnicami je namenjena uporabi v gospodinjstvu. Nudi udobno oporo in zanesljivo vzpenjanje. Ker je izdelana iz aluminija je lahka in priročna. Najvišja platforma je dodatno opremljena z nedrsečimi trakovi, kar nudi bistveno večjo varnost.

3-stopnična lestev Corda Krause nudi visoko nosilnost saj prenese obremenitev do 150 kg. Višina v zloženem stanju je 120 cm, najvišja stopnica pa je na višini 55 cm.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKrause
Kategorijaaluminijaste lestve
Tip lestveA lestev
Blagovna znamkaKrause
Merevišina 120 cm, najvišja stopnica 55 cm
Nosilnost (kg)150
Število prečk/stopnic3
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.